OM JØRGEN ENGUM AS

newsletter-header.png 

 

- din lokale totalleverandør på forbruksvarer innen renhold, tørk, emballasje, kontor, data, catering, belysning og helse.

 

 

  

 

Jørgen Engum AS er leverandør av et stort utvalg forbruksvarer til næringsliv, offentlige og private kunder i Hedmark, Oppland og øvre del av Buskerud. Vi har et bredt sortiment innen renhold, tørk, emballasje, kontor, data, catering, belysning og helse.


 

Jørgen Engum AS ble etablert i 1949. Etter en periode fra 1991 til 2008, hvor vi var en del av S-Gruppen ASA/Maske Gruppen AS, ble vi i 2009 et eget selskap.
Vi representerer mange års erfaring fra vår bransje og ønsker å kunne yte våre kunder en personlig og kostnadseffektiv service.

 Banda-logo.pngJørgen Engum AS er medlem av BANDA kjeden, en landsomfattende bandagistkjede med over 50 kompetansesentra over hele landet. I vår butikk har vi egen avdeling for medisinske forbruksvarer. Vi har oppgjørsavtale med HELFO og vi leverer produkter innen inkontinens, sår, ernæring og stomi på blåresept, kostnadsfritt hjem til bruker.

 

 ViewImage.bmp 

Fra 1. januar 2017 er vi medlem i Kontorspar. Kontorspar-kjeden består av frittstående forhandlere, som er godt kjent i nærmiljøet, med sterk forankring i lokalt næringsliv. Lokalt nærvær, og lokale lagre, gir deg som kunde raske leveranser og personlig service på høyt nivå. Kjeden Kontorspar og grossistlageret er eid av Norgesgruppen.

 

Du kan besøke oss på Dokka i vårt butikkutsalg og lager, eller du kan ringe 611 10100, fax 611 10285, eller du kan handle i vår nettbutikk www.jorgenengum.no. Ønsker du besøk, ta kontakt, vi står til din disposisjon.